Een woonoase met prachtig uitzicht over het water

Op zoek naar een woning in een bruisende stad waar u daarnaast ook kunt genieten van de natuur? Droomt u altijd al van een huis met een uitzicht op het water? Welkom in Bellevue Goese Diep, de plek waar u kunt genieten van een groene omgeving omringd door water terwijl u uwzelf binnen no time in de levendige binnenstad begeeft. 

In deze unieke nieuwbouwwijk omgeven door water kijkt u uit over het Havenkanaal en het Goese Meer. Bellevue Goese Diep is de laatste ontwikkeling in deze nieuwbouwwijk en daarmee een van de laatste kansen om in een nieuwe woning in Goes aan het water te wonen. 

Sluitstuk

Bellevue Goese Diep is het sluitstuk voor de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk Goese Diep. Aan de zwaaikom van het water ontstaat een echte kade, kenmerkend voor een karakteristiek Zeeuws waterstadje.
In Bellevue Goese Diep zullen in totaal 56 woningen gerealiseerd worden, van statige herenhuizen aan het water en twee- onder-een-kapwoningen met zicht op het Goese Meer tot kloeke appartementen. Zo bieden we een brede groep mensen de mogelijkheid tot sfeervol wonen in een dynamische wijk. 
Bent u enthousiast geworden? Mooi! Schrijf u dan snel in als belangstellende. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet u precies wanneer de verkoop van start gaat.

De Locatie

Bellevue Goese Diep is omringd door groen en gelegen in het noorden van Goes aan het waterlandschap van het Goese Meer, de haven en het kanaal. U kunt hier eindeloos genieten van de natuur terwijl u ook in een mum van tijd in de bruisende stad bent. In minder dan 10 minuten fietsen staat u namelijk al in de binnenstad van Goes. 

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Het Plan

Naar het Plan

Bellevue Goese Diep zal worden bebouwd met statige herenhuizen, royale twee- onder-een-kapwoningen en kloeke appartementen die recht doen aan het afzomen van de wijk. Zo bieden we een brede groep mensen de mogelijkheid aan tot sfeervol wonen in een dynamische omgeving. 

Er zullen in totaal 56 woningen worden aangeboden, waarvan 33 appartementen, 11 herenhuizen en 12 twee-onder-een- kapwoningen. Wilt u meer informatie over het plan Bellevue Goese Diep?
 

Naar het Plan